Yläkoulun materiaalipankista löydät peruskoulun 7. - 9.-luokille soveltuvaa materiaalia. Artikkelit näkyvät vasemman puolen valikossa aineryhmittäin. Tiedostopankki on jaettu luokka-asteittain ja oppiaineittain. Linkkipankki on jaettu aineittain.

 

Jos sinulla on kysyttävää, ehdotettavaa, korjattavaa tai lisättävää, lähetä sähköpostia Pauliina Ruisniemelle Kankaanpäähän. Tehdään yhdessä yläkoulun arkistoista mahdollisimman toimivat!

Kävimme Karviassa esittelemässä openpankkia 11.11.2014

Kihniö on saanut Opetushallituksen rahoittaman hankkeen myötä 10 tablettia. Kihniö valitsi iPadit. Valintaan vaikutti käyttäjäkokemus ja iPadistä löytyi kokemusta eniten. Odotukset ovat varoisen innostuneet. Lisätietoja antaa Ari Lindström.

Kihniön yhtenäiskoulu

 

syrjinnän vastustamisesta ja vapaudesta olla oma itsensä.

Opiskelijat kohtaavat koulussa syrjintää, joka ilmenee hienovaraisilla ulossulkemisen tavoilla. Jotta voisimme tehdä oppilaitoksista kaikille yhdenvertaisia tiloja, yksittäisiin kiusaamistapauksiin puuttuminen ei riitä. On selvitettävä, ketkä joutuvat
systemaattisesti yhteisön ja toiminnan ulkopuolelle, ja miksi.

Älä oleta

Prezit ovat kivoja esitysgrafiikoita. Ainakin vähän erilaisia verrattuna perinteisiin powerpointeihin. Voit täällä jakaa halutessasi tekemäsi prezin laittamalla tietenkin suoran linkin siihen tai upottaa se artikkeliin: [prezihm]url-osoite tähän[/prezihm] Huom! url-osoite ei saa hakasulkeiden sisällä artikkelissa olla linkki, pitää olla tavallista tekstiä. Pura linkki pois, jos se sellaiseksi on mennyt.

 

Opetuksessa voi käyttää opetus.tv:n videoita oheismateriaalina yläkoulun matematiikkaan ja kemiaan. Nämä löytyvät myös youtubesta.

Esimerkiksi video kemiasta: