Lukion artikkelisivut on jaettu aineittain. Ne ovat vasemmassa sivuston reunassa. Lukion pääsivulle nousee kaikki artikkelit, jotka on aineisiin kirjoitettu yhdeksi artikkelivirraksi.

 

Oikeassa reunassa on tiedosto- ja linkkipankit. Tiedostot löytyvät myös vasemmasta valikosta. Tiedostoja voit itse viedä pankkiin ihan vapaasti. Teen uusia kansioita pyynnöstä. Lähetä pysyvät linkit sähköpostilla minulle. Laitan ne sinne.

 

Voit kirjoittaa lukion aineita yleisesti koskevia juttuja ihan vapaasti keskustelusivuille. 'Luo artikkeli': Kirjoita, MUISTA laittaa kategoriaksi (sivu) kyseinen aine, esim. MAA, ja tallenna.

Voit laittaa omaa tarinaa, löytämiäsi linkkejä, upottaa youtube-videon tai prezin, suoran latauslinkin materiaalipankkiin laittamaasi tiedostoon, kysymyksen muille.. Kirjoita mielellään aina artikkeli, kun olet laittanut jotain ladattaviin tiedostoihin, niin muut tietävät jotain tapahtuneen.

 

Videon upottaminen: Kirjoita artikkeliin . x1y2z3 on youtube-osoitteen lopun merkkisarja.

Prezin upottaminen: Kirjoita artikkeliin [prezihm]osoite[/prezihm] Huom! url-osoite ei saa hakasulkeiden sisällä artikkelissa olla linkki, pitää olla tavallista tekstiä. 

 

Kun olet löytänyt hienoa ladattavaa materiaalia, voit laittaa sen Tiedostot-osioon (Tiedostot - Lukio, sivun oikeassa reunassa) tai pyytää allekirjoittanutta laittamaan sen.. Kun se on materiaalipankissa, voit laittaa kirjoittamaasi artikkeliin linkin siihen (Insert download). Materiaalit on toistaiseksi vain aineittain jaettu, tarvittaessa jaetaan kursseittain.

 

Linkkikirjastot on jaettu kursseittain. Linkkikirjaston linkit ovat "pysyviä", "merkittäviä" linkkejä. Ajankohtaiset linkit laitetaan vain tänne artikkeleihin. Kun keksit pysyvän merkittävän linkin pyydä allekirjoittanutta laittamaan se kurssin linkkikirjastoon.

 

Kun kaipaat ohjeita, pyydä allekirjoittaneelta henkkoht apua sähköpostilla etu.suku(at)kankaanpaa.fi! Ensimmäisenä tarvitset tunnukset! PYYDÄ NE sähköpostilla tai rekisteröidy suoraan ja odota että tasosi nostetaan julkaisijaksi!

 

- Henri Saarivirta